Lägger till 6,7 km till samlingen


såja, äntligen löpning!.. :) och det kändes bra idag. jag har varit lite orolig sista veckorna då jag inte tycker att jag har haft samma ork som jag brukar ha, jag har blivit rejält trött efter 5-6 km och därefter gett upp, men idag gick det rätt lätt att springa nästan 7 km, och jag hade utan problem kunnat kört längre, så nu känner jag mig lite lugnare inför lördagen igen!

jag är ju lite dålig på att vila, och kanske i kombination med att jag äter för lite så är det ju rätt självklart att kroppen inte orkar träna 5-6 gånger/vecka.

men nu blir det lågintensiv motion (om något ens kommer att hinnas med denna vecka) fram till helgen, jag får väl nöja mig med dom 23 mil som jag sprungit ihop hittills under året.. (om jag nu har räknat rätt?)

Ladda, ladda, ladda! :)

Full fart igen

då kör vi på igen då, nu har skolan börjat igen- med det läxor och en hel del annan planering, och föräldramöten.. sedan drar barnens aktiviteter igång igen, så nu är det slut på "vilan", nu är det fullt ös som gäller igen!

idag åkte jag i princip direkt från jobbet, hämtade upp lillemannen som var hos farmor & farfar, och en snabbtur hem för ombyte inför fotbollsträning, som började idag igen efter sommaruppehållet..


han har riktigt bra klipp i skotten :)

häromdagen var det friidrotts tävling i Gävle för dottern som gällde, det är så roligt att titta på dom små, så duktiga dom är! ♥

friidrott är ju riktigt roligt att titta på!

hmm, ja, det är så fullt upp nu så jag hinner inte med min egen träning :( -istället har jag haft en riktig svullarhelg så nu ska jag vara extra hård i veckan som kommer nu, men däremot tänkte jag inte ta ut mig så mycket med hård träning med bara 5 dagar kvar till tjejmilen, men några km till vill jag gärna ha i benen före helgen! :)

Yummi!

imag0706 (MMS)

Här förbereds det för god lördagsmiddag -kycklingfile' fylld med soltorkade tomater & fetaost, och färsk majs! Alltihopa ska på grillen strax, synd bara att 3! av våra närmaste grannar tycker att det är en jättebra kväll för gräsklippning! :s vilket underbart sommarväder vi bjuds på idag, synd att man har varit instängd på jobbet.. fast jag slutar ju tidigt på helgerna, så lite hinner jag njuta ändå :) h ar ni oxå underbar sommarvärme idag? 26 grader har vi haft på eftermiddagen.. -mera sånt, tycker jag!

RSS 2.0