Mera bollar!

Hihi, jag älskar mina boll-slingor, har redan två stycken i mitt vardagsrum, och då och då dyker de upp i nya färgkombinationer! Senaste färgen är vårigt pastellig och passade perfekt i J's rum!


Upp, upp,upp och så lite ner..

Jag och Marie testade skidspåren i Storvik idag, och my god, det var ju bara backar! Och av någon konstig anledning så tyckte jag att det gick mer uppför än nedför, fast såklart gick det rätt mycket utför med. Tur det var nysnö så om man skulle ha ramlat så hade man nog landat skapligt mjukt ;) nu höll jag mig på benen hela mil-slingan runt! Hur som helst var det roligt att testa ett nytt spår även om det var en slitig runda, men man får väl se det som bra träning! Och vilket fantastiskt väder, alldeles, alldeles perfekt! Vackert, sagolikt, underbart!

Och riktigt nöjd med att jag lyckades med att valla mina skidor alldeles själv och hade både fäste och glid! :) jag kör alltid med tejp annars vilket jag tycker funkar bra, men vill så gärna lära mig att valla, så man lär väl försöka prova sig fram!


Nu har jag precis klarat av 3 1/2 timme i fotbollshallen så nu är man lagomt trött igen! ✌️

Jag har hittat det!

Äntligen har jag hittat något som faktiskt funkar mot kronisk huvudvärk och migrän! Krom har jag ätit i några månader nu och sedan ett par veckor tillbaka har jag även lagt till magnesium, och jag märker stor skillnad! Förut var det huvudvärk dagligen och migrän i stort sett varenda lediga dag, men senaste månaderna tror jag att jag haft migrän endast 2 dagar och huvudvärken kommer mer sällan! Fantastiskt! Konstigt att ingen läkare har tipsat om så enkla medel utan man har fått gått och dragits med denna värk i hela mitt vuxna liv...
RSS 2.0