Graffiti

vi har fått in nya tapeter på jobbet, och den här tyckte jag var lite cool och tog med mig en provbit hem- som jag trodde blev båda barnen förtjusta i denna och vill ha den på varsin fondvägg i sina rum.. -kan nog bli häftigt, tror jag!
hu.. idag har jag haft en huvudvärks/migrän-dag.. :( usch! men en liten vila efter jobb och en mysig kvällsfika med finaste Marie på Waynes gjorde nog susen- känner mig mycket piggare.. -smet dessutom in på apoteket och köpte på mig berocca och har nu bestämt mig för att svackan är över, nu ska träningsväskan packas, siktar på träning direkt efter jobb imorgon!
 
 
 

Januari 2015

jo, jag kan nog tänka mig att parkera mig HÄR ett par veckor då......
ser bra härligt ut, va?
 
letar, letar, letar- men kan inte bestämma mig! Thailand ska det bli, men det finns banne mig för mycket att välja på!
 

Fotbollscup!

nixpix, jag har inte slutat blogga igen, jag har bara haft häcken full, hela helgen, då jag säkert spenderat närmare 20 timmar mellan fredag eftermiddag till söndag eftermiddag på göransson arena här hemma i stan, där det var full aktivitet då en av Sveriges största inomhusfotbollscuper gått av stapeln.
det har varit en väldigt rolig, men åxå väldigt intensiv, helg, så jag var duktigt trött på söndagen, det är tur ändå att det inte är cup alltför ofta.. -och om ni undrar vad Kevin Walker gör i kollaget så är det såklart för att han stannade till och körde några låtar under cupen, gissa om det var en hel hög tjejer som var nöjda?
 
näe, fy, annars känner jag mig helt ur form igen, var tog inspirationen vägen? ingen träning och alldeles för mycket onyttigt, orkar inte bry mig just nu.. :( fick dessutom tråkigt besked idag att min mormor kanske inte har sån lång tid kvar, hon ligger på sjukhuset nu och kanske hon aldrig mer får komma hem.. ? hon är ändå 92 år, men ändå.. :( -har såklart dåligt samvete nu över att jag inte har tagit mig tiden och besökt henne oftare, men det är så dags att börja fundera på det nu..?
RSS 2.0