Hallon

nu kan man verkligen frossa i hallon... och smultron, och jordgubbar :) från egen trädgård.
först hallon i morgongröten -himmelskt gott, speciellt om man tagit en 7.5 km lång powerwalk på tom mage innan :) sedan blev det mera hallon till eftermiddagsfikat, också det tokgott med glass, maränger och en klick grädde! kaloribomb-yes, men det får vi jobba bort snart :), imorgon kanske? det börjar bli hög tid för lite jogging eller cykling nu, även om jag promenerar rätt duktigt just nu..!
annars har det varit en rätt tråkig dag, riktigt blää väder, även om faktiskt solen skiner igen nu! jag har mest pulat hemma, försöker tvätta ikapp, städa, plocka och damma lite här och där, sånt där som jag helst inte vill hålla på med när jag har semester..
så nu sitter vi och planerar flera små tripar närmaste dagarna!

Sport shopping

en drös med nya träningskläder har jag hittat på efter vägen på våran semester :) bland annat besökte vi vingåkers outlet, och ojojoj, jag var nästan i himmelriket ett tag! jag hade kunnat shoppa hur mycket som helst där, men jag fick såklart begränsa mig lite, dessutom fick barnen en hel del åxå!
från v: prickig bikini rea på team sportia, svart & cerise craft jacka, svart puma topp, svart glansig adidasjacka, har kikat på sådana hela våren men har tyckt att runt 700 kr är lite väl saftigt! denna fick jag för 350:-. vita reebok skor, skidstrumpor och ännu en adidasjacka, härligt cerise med turkosa sömmar, även den från team sportias rea.
hm.. köpstopp på träningskläder på ett tag, kanske? :)

Åtta år!

hipp, hipp, hurraaaa, för min lilla Lucas idag! eller -inte så liten längre- 8 år är stort! :)
ingen jättespännande födelsedag precis då vi suttit några timmar i bilen och tagit oss hem till viken igen, efter 2 veckors campingliv- riktigt härligt, skönt & trevligt har vi haft det.. hittills är jag helnöjd med min semester! det dyker nog upp lite mera bilder och annat från våran tripp kommande dagar -men nu lär jag beta av räkningshögen!
RSS 2.0