Broddar?

tänk hur fort man glömmer hur underbart det faktiskt är att vara ute och röra på sig, och extra uppfriskande nu när kylan börjar tränga sig på, och mörkret.. jag riktigt trivs när jag är ute och går/joggar. ikväll körde jag 3 km powerwalk och sedan joggade jag tillbaka hem- men jisses så halt det var ute, det riktigt glänste om asfalten! så, man kanske skulle slå till på ett par  broddar? -eller är det pensionärsvarning på det?? ;)
egentligen är jag ju göööööörsugen på att testa mina nya längdskidor, men jag var in på intersport idag, stannade vid vallarhyllan och kände bara total förvirring- vilken djungel! nä, snabbt därifrån igen och vänta på att någon ska komma och fixa skidorna åt mig! nädå, men jag måste nog hem och plugga på lite vad jag behöver och vad jag börjar med. ;) så premiären får nog vänta ett tag till!
 
Helena
2012-10-30 @ 22:12:55
URL: http://fivdaysatweel.blogg.se

klart att det inte är pensionärsvarning på det...började med det i vintras jag och det är hur bra som helst att slippa springa på helspänn för att vara rädd att halka och trilla omkull

Svar: haha, Helena, jag veeet, det är många som använder broddar! det var ju ironiskt skrivet :)
Nina

Camilla
2012-11-01 @ 11:30:18
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Går det att springa i broddar? Jag skulle nog fastna helt då och ramla i backen. Det kanske är någon speciell teknik man får öva upp sig på lite.
Hoppas att du får ordning på vallningen. Just nu är det ju inte något direkt mysigt skidväder ute, inte ens jag längtar till Högbo...
Kram kram!

Mia
2012-11-14 @ 10:00:06
URL: http://miasvardag.wordpress.com

Funderar på om man kan lämna in sina längdskidor i en sportbutik, så att de ev kan fixa dem inför säsongen??

Svar: det kan man absolut göra, fast det kostar nog lite :)
Nina
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0