En dyr dag

ibland är det farligt för plånboken när man är ledig! idag har det varit en sådan dag..
jag har riktig ågren faktiskt, fast den ska jag försöka slå bort, för det är inte ofta jag shoppar loss så ofta längre, så varför ska jag inte kunna unna mig något som jag verkligen vill ha..? :)
 
dagen började med
en ombesiktning på pärla-bilen = 200 kr (och ja, nu fick den godkänt och får rulla 1 år till!)
 
sedan var både jag & jen till frissan, summa= över 700 kr
men fin blev hon, stortjejen! när blev hon så stor? frissan både lockade änglalockar och flätade hennes hår så jag tror att hon kände sig riktigt fin när vi gick därifrån.
 
jag gjorde som vanligt och klippte kort i nacken, nästan lite för kort blev det den här gången, men, ja, det växer ju ut snart, så det gör väl inte så mycket.
vägg i vägg med effect ligger cykelbyggarn, så vi klev i där, jag tänkte att jag skulle höra om dom kunde beställa hem några mini-cykelskor åt mig, men det visade sig faktiskt att dom hade några par på lager som faktiskt passade på mina fötter! *lycka*
jag slog till direkt, utan att tveka. jag har letat sånna skor (mest på nätet) sen jag köpte cykeln, så just nu struntar jag i om det blev typ dom dyraste skor jag någonsin ägt :) -pedaler blev jag ju oxå tvungen att köpa, så vips var nästan ett par tusen till borta.
 
sedan ville fröken J gå i affärer, och det kan jag ju inte säga nej till. hon har, trots att hon nästan är 10 år nu, faktiskt aldrig varit speciellt intresserad av kläder och bara suckat om jag dragit in henne i någon affär, men nu börjar hon tycka att det är roligt att titta på kläder, prova och handla (för mammas pengar :) )
så, vi kom hem med 2 par capribyxor, ett linne, en top, en klänning & 2 par trosor till henne..
 
min plånbok blöder! ;)
så.. nog med shopping för ett tag! känns ju inte så mycket bättre när jag tänker på att jag hämtade ut ett stort paket från Lager 157 igår med..
 
såklart var jag tvungen att prova skorna direkt idag åxå, 2,6 mil till cykelsamlingen! och skorna funkade perfekt! lite svårt såhär i början att få fast dom direkt, men det ska väl bli lättare! :)
 
over and out!
RSS 2.0