Snö, snö, överallt snö!

man blev ju inte direkt förvånad i morse när man konstaterade att det fortfarande snöade! helt galet vad mycket snö vi fått- och vi är bara i november än!
så den här söndagen har det handlat mycket om snöskottning, dels våran egen gård då, som inte alls är speciellt stor, om man jämför med min pappas stooora och långa infart som vi gav oss på efter att vi var färdig med våran egen.
själv är han i Egypten och har det gott, firar sin 60-årsdag, så det är väl bara att ställa upp så gott man kan! som tur är så har han en 4-hjuling med plogblad som M fick köra runt med, men med den här mängden snö så var det inte det enklaste att komma fram med den heller.. sedan dök deras granne förbi och erbjöds sig att hjälpa till lite  med sin traktor, så då gick det lite snabbare- underbart, annars hade vi nog hållt på än! ;)


barnen stortrivs såklart :)

nåja, vi har hunnit med en tur i pulkabacken också, varpå jag försökte mig på en powerwalk, men det gick väl lite sådär, i täckbrallor, stora skor och moddiga vägar- man fick inte upp det rätta tempot, precis.
väl hemma igen så har hela familjen bastat & ätit gott, så nu ska det faktiskt bli skönt att ta det lite lungt inne, efter all den friska luften vi fått idag!

julskyltningen skippade vi helt i år, här i Sandviken så är den såå helkass så  man blir bara förbannad om man åker dit... ! värdelöst.. synd, annars är det ju ganska så mysigt.

och förresten, det slutade snöa och solen kikade fram på eftermiddagen!
RSS 2.0