Grattis till alla härliga mammor!


-hoppas ni alla haft en mysig morsdag, att ni fått uppvakta era mammor och att ni som själva är mammor fått lite extra omtanke och kärlek idag. :)
-själv känner jag mig helt slut efter en jobbdag (haha, man är inte riktigt van vid det där tempot nu när man legat på rygg i 7 dagar!) , sedan blev klockan en del innan vi kom hem inatt också, och för en gångs skull blev det en ganska lugn kväll för min del. det var verkligen fullt drag här på gatorna i stan, jag tror faktiskt aldrig att jag sett så mycket folk ute här på en och samma gång, dels var det crusing och sedan invigningen av arenan då, och det strålande vädret gjorde ju såklart sitt därtill. riktigt kul att se att det faktiskt finns liv i denna stad också, trots att det allt som oftast är dött, dött, dött här!

invigningen var väl sådär, kanske inte riktigt min typ av musiksmak med symfoniorkester och Marlenas opera, men det var ändå en bra blandning av musik, Tomas Ledin tillsammans med symfoniorkerstern  var en riktigt bra kombination faktiskt, och det var riktigt roligt att få vara med att inviga våran nya stolthet! -jag hoppas verkligen att vi får gå på en melodifestival deltävling där 2010!

RSS 2.0