Määäh, skit också...!

sista dagen i augusti månad började rent ut sagt skitdåligt för mig.. klockan ringer 06:45, jag slår upp ögonen, känner igen den där blixtrande känslan när det bara dunkar, dunkar i högra tinningen och hela  sidan av huvudet.. och det där illamåendet... -migrän! Ååååå, neeeej! inte kvar fortfarande, jag la mig ju igår med dunkande huvud! vilket jävla skithuvud man har!

hur som helst lyckades jag ta mig upp, få upp ungarna, fixa frukost och få iväg dom till skolan innan jag fick glida tillbaka ner i sängen.. jag tog med mig spikmattan med. en timme senare och några turer fram och tillbaka på toaletten så mår jag så pass bra att jag kan vara uppe, men hela dagen är ju förstörd! känner mig helt orkeslös och magen har pajjat ur helt. och typiskt, men ändå bra, att det händer när man har en ledig dag..

nåja, jag har tagit en promenad i solen innan jag hämtade hem lillemannen igen, lite luft kan ju inte skada, resonerade jag :) förresten, idag slår jag ett litet slag för en rolig träningssida som jag har blivit helt fast vid nu, först nu, trots att jag varit med där i ett par år, men det är först nu som jag börjat använda mig av den på riktigt! och jaa, visst blir man motiverad! man vill ju inte ha många "vita" rutor på en vecka, allså dagar utan motion! Några fler som är reggade på funbeat?

RSS 2.0