me&i shoppat :)

ikväll har jag haft me&i party, jag diggar ju deras kläder- är lite skadad sen jag själv sålde. men jag var inte helt övertygad över höstens kollektion när jag såg den på nätet.. "det blir nog en billig me&i säsong", tänkte jag då- men det blir nog aldrig en billig me&i säsong, man hittar alltid något som man fastnar för, oväntat, när man väl ser kläderna live. det blev ett par tröjor till Lucas och ett par plagg till Jen, inte alls vad jag ville köpa till henne, men det är ju hon som ska ha kläderna på sig, inte jag! hon valde ett par baggybyxor som säljaren så lägligt kallade "eric saade-byxor", vilken briljant affärsidé- vilken unge vill inte ha ett par eric saade-byxor??
jag beställde underbara plysch yoga pants som jag tänker bo i nu när mysbyxsäsongen har startat- men jag blev lite fäst vid den här tunikan också, jag avvaktar och kollar om det blir rea på den senare..

den var så söt på, och precis i min stil..

annars har jag varit Falun på utbildning hela dagen, så jag är rätt mosig i huvudet- och fy vad jobbigt det är att sitta stilla när man är van att röra på sig hela dagarna! men det känns riktigt skönt att vara ledig imorgon!

Camilla
2011-09-14 @ 11:38:54
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Den såg fin ut! :)

Maken ska nog köpa dyr-cykel i dag, så det var nog tur för ekonomin att vi inte kom i går. Hoppas att du fick mycket sålt ändå. :)

Kram kram!

soffie
2011-09-14 @ 19:32:12
URL: http://soffie69.blogg.se/

å va den va fin!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0