Midsommarhelg

 
så har midsommar passerat och nästan hela juni- uuh, så fort tiden går! nu ska jag försöka skärpa till mig och återkomma med lite mera aktivt bloggande igen.
 
hur som helst, våran midsommarafton var jättetrevlig! solen sken från sin bästa sida och det var riktigt varmt och skönt större delen av dagen- helt underbart!
vi firade som vanligt med familjen W -med start runt lunchtid då vi äter midsommarlunch- det vanliga- sill, färskpotatis, en massa gott småplock- ostar, skinkor, salami, melon, olika sallader, rökt fisk, räkor med mer, och sedan brukar tiden springa iväg så att vi nästan brukar missa hela midsommarfirandet i Högbo bruk -men igår cyklade vi faktiskt upp så att vi kom dit precis lagom till stångresningen. ett par timmar slog vi väl ihjäl där med picknickfilt, kaffe & fika och lite annat gott drickbart :) fullt med folk var det givetvis där åxå.
 
sedan tillbaka till oss, där grillen laddas, vi spelar kubb, umgås och har det trevligt. -sedan mat igen! M eldar i badtunnan och barnen har såklart tjatat sedan förmiddagen om att dom vill bada, så dom är såklart först i. när barnen tröttnar, X antal timmar senare så är det våran tur, och då har det blivit rätt kyligt i luften och då är det riktigt skönt att krypa ner i en 39 grader varm badtunna.
 
därpå blev det en riktigt sen kvällsfika, mera kaffe och jordgubbs/rabarberpaj klockan 23 på kvällen ;) ungefär här slocknar barnen som 3 små ljus, totalt slutkörda! ;)
vi håller igång några timmar till innan N & M smyger ut i våran husvagn där dom övernattar.
 
trevligt- då fick vi fortsätta med en riktigt lyxfrukost i morse, men äggröra & bacon, kaffe/the, salami & brie mackor, ost och kex, vattenmelon.. barnen hann dessutom med att bada en gång till, värmen håller sig rätt länge i tunnan..
 
såå trevligt dygn- tack så mycket, kära vänner! alltid lika trevligt.
 
idag är jag dock rätt trött & seg -det blir inte många knop gjorda här inte -så det är ju tur att man har ännu en ledig dag!
Camilla
2012-06-24 @ 11:29:29
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Jag tycker att hela bloggvärlden har semester nu...
Hoppas att helgen har flutit på fortsatt bra för dig.
I dag känns det nästan som åskvarning här.
Kram!

Marre
2012-06-24 @ 21:31:39

Tack själv <3




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0