Pastagratäng med kassler
men ungefärlig mängd:
250 g pastafjärilar, farfalle
3-400 g kassler
10 cm purjolök
1 burk champinjoner
10-15 gröna oliver
bechamelsås:
margarin
vetemjöl
mjölk
vitpeppar, salt
1-2 msk senap
riven ost
koka pastan. strimla purjo och fräs tillsammans med kassler & champinjoner. dela oliverna och fräs med tillsammans med kasslern. varva pasta och kasslerfräset i en smord form.
gör bechamelsåsen- smält ca 75 g margarin, vispa ner mjöl och späd med mjölk till den blir lagom såsig. krydda, ha i senap och några nypor ost.
bred såsen över pastan & kasslern.
gratinera i ugn, 225 grader tills gratängen har fått lagom färg, ca 15 min.
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com
Tack gumman!
Ah, det var p g a bechamelsåsen den såg så krämig och god ut.
Ska testas!
Kram!