Fetagratinerad kycklingfilé

här kommer receptet på kycklingen vi åt i helgen- ett riktigt smarrigt recept- med färska rödbetor som är gott, och säsong för just nu.. det är en "smal-rätt", (endast 375 kcal/port). man kan såklart byta ut lättprodukterna till vanliga.

4 pers.
4 kycklingfiléer
8 färska rödbetor
4 potatisar
salt, svartpeppar
matolja
120 g. mager fetaost
8 msk minifraiche

Ugn: 225 g.
Skala och klyfta rödbetorna. Tvätta och klyfta potatisen. Lägg allt på bakplåtspapper på en plåt. Stek i mitten av ugnen i 15 min. Krydda och bryn under tiden kycklingfiléerna i olja i en stekpanna. Mosa fetaosten och blanda med minifraische. Ta ut plåten och lägg kycklingen bredvid potatisen. Klicka hälften av fetaröran på kycklingen, stek allt i ytterligare 10 min. Servera resten av fetaröran till, och gärna med en sallad och persilja.

Smaklig spis! =)



Mia
2010-10-26 @ 20:09:01
URL: http://miasvardag.wordpress.com

Måste helt klart provas! Kram

Camilla
2010-10-27 @ 08:56:43
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Mums! Det går ju att äta gott och nyttigt. :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0