Migrän

ja här avlöser det ena muntra inlägget det andra.. tyvärr, men just är det verkligen inte mina bästa dagar precis. redan i morse hade jag spännande huvudvärk, och den blev bara värre och värre ju längre in på dagen vi gick.. men på jag tog mig igenom arbetsdagen även om jag inte kände att jag gjorde speciellt mycket nytta sista två timmarna när allt gick i slowmotion och jag knappt vågade röra mig, böja mig ner eller göra någon snabb rörelse för då hade jag nog ärligt talas kräks rakt ut.

efter barnhämtning som kändes som timtals lång bara för att man bara vill hem, så fick jag äntligen ta ett super piller och lägga mig ner i sängen. nu är jag bra i huvudet, men jag blir alldeles groggy och matt efter dom där migräntabletterna, så marktjänsten får faktiskt min älskling ta hand om ikväll, och därmed också en massa packning, för imorgon eftermiddag efter jobbet gör vi helg redan och beger oss ut på årets sista husvagnstrip- gissa vart? javisst, Dalarna- vårat andra hem :)

Siljan

Nina - Glamourmamman
2009-09-29 @ 21:02:28
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Stackare, migrän verkarvara ett helvete :-( Hoppas att du piggnar till snart!

Kramar Nina

Amanda
2009-09-29 @ 21:14:11
URL: http://creyla.blogg.se/

Ja, vi får faktiskt ganska mycket rolig post. ^^ Många företag som skickar grejer att tävla ut osv. Och också en del presenter till Ludwig. Och tävlingarna jag då och då vinner förståss.

Men dagens paket innehöll kläder till Ludwig. Mestadels ärvda men det var välbehövligt så jag blev bara så glad!



Ludwigs garderob innehöll till 98% ärvda kläder men så för någon vecka sen kom personen vi ärvt kläderna av och villa ha tillbaka dom. Så helt plötsligt stod vi med ett par byxor och tre tröjor till Ludwig. Och jag har ännu inte fått utbetalningarna från försäkringskassan (dom ligger back sen februari) och Ludwigs pappa har nyligen blivit av med jobbet och har ännu inte fått utbetalningar från a-kassan så det blev verkligen panik. Nu har han iaf två par byxor vilket fortfarande känns alldeles för lite för våran kräkunge men det känns iaf lite lättare.



Jag skrev visst en hel novell idag. ^^



Hoppas du piggnar till från din migrän snart igen.

Krya på dig!

Kram

Camillas dagar
2009-09-29 @ 21:14:20
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Oh, vad mysigt! Njut av vackra Dalarna. Det är nog lite mer höst där också med vackra höstlöv. Den här helgen hade vi egentligen tänkt åka på en weekend, men nu ska vi få besök på lördag kväll och vi kände för en lugn hemmahelg, så vi få ta det någon annan gång. Vi kanske tar en sväng till Thuns eller Lager 157 om vi orkar.

Kramelikram och krya på dig!

Molly
2009-09-29 @ 21:59:20
URL: http://mollysmix.blogspot.com

Din stackare, hoppas du mår bättre snart. Kramar!

gabriella
2009-09-30 @ 13:54:45
URL: http://lillkakan.blogg.se/

Hallojsan!

Jag har oxzå huvudvärk...typ migrän! vaknade med ett tryck runt ögonen i morse å gick å la mig igen sedan men det har inte blevit någe bättre!! BLÄ!!

Det finns nästan inge värre att ha!

Hoppas att våran huvudvärk snart går över =0)

Kram på dig!

Helena Ljunggren
2009-09-30 @ 15:12:46
URL: http://www.helenaljunggren.com

Migrän är hemskt! Krya på dig!

Nina - Glamourmamman
2009-10-01 @ 18:36:41
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Ville bara titta in och kolla hur det var med dig... Hoppas att ni kom i väg som planerat!

Kram Nina




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0