Osynlig

jag är lite osynlig här på bloggen just nu, det har varit ett hektiskt dygn- igår kväll kom jag hem från jobbet vid 22:30, och kl. 06 i morse var jag på plats där igen- man skulle ju lika gärna ha kunnat sovit där?! -och såklart upplagt för mig att få rejäl huvudvärk, vilket jag har haft hela dagen.
stressen fortsätter ju 9 timmar senare, fast man har stämplat ut för dagen- hämta barn på olika ställen (nu går det ändå rätt snabbt när dom är ute och man äntligen har fått slänga undan alla jobbiga kläder!) ,hem, försöker fortsätta göra färdig husvagnen samtidigt som man fixar något att äta, kasta i sig maten och dra vidare till nästa jobb, och inte gick det något vidare bra idag heller.. dålig uppslutning och jag fick ingen bra flyt i visningen, men det är ju trevligt att få komma ut, träffa lite nytt folk och snacka lite, och tyvärr så kan jag ju sällan låta bli fikat- ikväll bjöds det på supersmaskig kladdkaka med hallon & grädde, hur gott som helst -när man precis äter det- men nu mår jag jätteilla istället! -att jag inte lär mig att jag mår mycket bättre av att låta bli!


jaja, jag ska inte gnälla så mycket, nu är jag återigen ledig till söndag, så varför klaga..?

nu ska jag lägga mig på spikmattan ett tag och hoppas att spänningarna släpper.. NinaK, frågade mig häromdagen hur jag tycker att spikmattan funkar, och jag tror att den ger en bra effekt, nu har jag inte använt den på ett tag eftersom M, min sambo, har lagt beslag på den varje kväll och somnar på den, men under den period som jag använde den så gott som varje dag så upplevde jag nog att jag mådde bättre, var piggare och inte hade värk någonstans, så jo, jag tror på den!

ha en underbar kväll! >kram<
Nina
2009-04-28 @ 21:12:28
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Ja, det är ett tufft liv man lever som kvinna - jobb dygnet runt nästan :-)

Har ni inte regler på dygnsvila på erat jobb? "Får" man egentligen ha så kort vila över natten? Vet att det har varit jättemycket prat om sådana regler på jobbet. Ha en skön kväll. Kram!!

Miss Agda
2009-04-28 @ 21:16:47
URL: http://missagda.blogspot.com

Det är bra att använda spikmattan då man har det stressigt! Hoppas morgondagen blir lite lugnare! Ps: Kladdkakan så helt gudomlig ut!

Nina
2009-04-28 @ 21:40:24
URL: http://glamourmamman.blogg.se/

Ok, men se till att vila ordentligt nu i veckan ;-)

Jag hade gett vad som helst för en bit av kladdkakan just nu :-) Natti!

Smilla
2009-04-29 @ 07:21:38
URL: http://smillasplats.blogg.se/

Jadå det är inte lätt att vara arbetande förälder mycket som ska göras och man kan ju inte hoppa över att hämta dom precis ;) Det är så mycket lättare när man har flyt och solen skiner =) Ingen sol här hemma ännu men vi fick se den i går fast det inte såg ut så från början.svar; jajamensan dom har försäljnning från (ungefär) påsk till midsommar (om inte blommorna tar slut innan ;)kram

C a m i l l a
2009-04-29 @ 12:30:46
URL: http://www.camillasdagar.blogspot.com

Uuu, jag hinner inte heller med bloggen nu. Smygbloggar lite på lunchen på jobbet nu bara.

KRAM på dig! Vi får bli jätteduktiga och aktiva bloggare sedan, då det lugnar ned sig lite.

Kladdkakan såg god ut!

Kram!

Frida
2009-04-29 @ 12:52:15
URL: http://fantastiskamamman.blogg.se/

Åh kan jag inte få smaka... Hoppas att spikmattan gjorde att du fick sova ordentligt!!! Kram & ha en fin dag<3
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0